Webinarer

Som medlem af P+ har du mulighed for at deltage i webinarer, hvor vi tager emner op, som er relevante for dig og din pensionsordning. Du kan også se tidligere afholdte webinarer i vores arkiv.
circle

Tidligere webinarer

15. maj 2024

Planlæg din pension

På webinaret kan du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du tænker på pension – også selvom den stadig kan føles langt væk. 

19. september 2023

Pension for newbies

Webinaret er målrettet dig, der har svært ved at forholde dig til din pension og giver en introduktion til din pension og dine forsikringer i P+.

5. september 2023

Kom godt i gang med livet som pensionist

Blive klogere på, hvordan du kommer godt i gang med pensionisttilværelsen og på, hvordan din pension reguleres, udbetales og beskattes.

25. januar 2024

Året der gik på de finansielle markeder

Adm. direktør Kåre Hahn Michelsen og investeringsdirektør Jasper Riis fortæller om, hvordan markedet formede sig i løbet af 2023 og om, hvordan det påvirkede vores investeringer.

18. januar 2024

Bliv klogere på din pension i 2024

Ansvarshavende aktuar David Melchior og seniorkonsulent Daniel Levy forklarer, hvordan din pension fastsættes og reguleres samt hvad det betyder for dine udbetalinger i 2024.

6. december 2023

Alternative investeringer

På webinaret gennemgår vi, hvilken rolle alternative investeringer spiller i en investeringsportefølje, hvilke alternative investeringer P+ har, og hvordan de bidrager til din pensionsopsparing.

9. oktober 2023

Stress og mistrivsel

P+ arbejder på at forebygge stress blandt medlemmerne. På webinaret kan du høre om, hvordan du som medlem kan få hjælp, hvis du oplever symptomer på stress eller mistrivsel.

16. maj 2023

De finansielle markeder

På webinaret får P+ besøg af den uafhængige investeringsekspert Nikolaj Holdt Mikkelsen til en snak om investeringsstrategi og de finansielle markeder.

2. maj 2023

Ansvarlige investeringer

På webinaret om ansvarlige investeringer kan du høre om, hvordan P+ arbejder med ansvarlige investeringer. Webinaret tager udgangspunkt i vores seneste rapport om samfundsansvar.

Webinarer hos samarbejdspartnere

Djøf og IDA afholder løbende webinarer med relevans for medlemmer af P+.

Se webinarerne herarrow-right