Bliv medlem

Velkommen til P+. Her kan du se, hvilke fordele der er ved at være medlem af P+, og hvordan du bliver en del af pensionskassen.
circle
Hvorfor skal du være medlem af P+?

I P+ får du en pensionsordning, der er skræddersyet til dig som akademiker. Vi er 100 pct. medlemsejet. Det betyder mere indflydelse, lave omkostninger og at alt overskud går til dig. For blot at nævne nogle af fordelene.

Sådan bliver du medlem af P+

I P+ får du en pensionskasse, der passer til alle faser af dit arbejdsliv – uanset om du er lønmodtager, selvstændig, firmakunde eller vil oprette en opsparing privat. De eneste krav er, at du skal være beskæftiget og optageberettiget i enten IDA eller Djøf. Du behøver ikke være medlem – det vigtige er, at du er optagelsesberettiget i én af foreningerne. Her kan du se, om du er optageberettiget i Djøf eller IDA .

”Vi vil gerne tilbyde medlemmerne en pensionsordning, der passer til alle dele af akademikerens arbejdsliv. Det betyder, at vi vil være det naturlige valg for akademikertunge virksomheder og for de medlemmer, der eksempelvis vælger at blive selvstændige konsulenter eller at stifte egen virksomhed. Derfor er vores tilbud til både virksomheder, private og selvstændige et vigtigt forretningsben.”

circle

Kåre Hahn Michelsen, adm. direktør i P+