IconP+ Sundhed 

Online læge

Fri adgang til nem og hurtig lægehjælp via mobilen.

Som en del af vores forebyggende sundhedstiltag har bidragsbetalende medlemmer af P+ fri adgang til nem og hurtig online lægehjælp via mobiltelefonen.

Online læge skal, sammen med online psykolog, give medlemmerne mulighed for at komme tidligere i gang med at sætte ind over for både psykiske og fysiske skavanker. På den måde håber vi, at vi kan forhindre, at vores medlemmers psykiske og fysiske problemer vokser sig større – også i en travl hverdag.

Læs mere om P+'s forebyggende sundhedstiltag her.

Nemmere og mere tryg hverdag med online læge
En online læge gør det let at få hjælp, når du og din familie har brug for det. Online lægen dækker nemlig også din ægtefælle eller samlever samt hjemmeboende børn.

Online lægen kan give lægefaglig rådgivning, udskrive recepter og henvise til yderligere behandling. Du kan fx benytte dig af online læge i weekenden, hvis du har svært ved at komme igennem til egen læge, ikke kan finde tid til det eller er ude at rejse. Det giver tryghed for dig og din familie - både til daglig og i ferien.

Kort ventetid, lang åbningstid – året rundt
Online læge er åben alle dage, året rundt. Og ventetiden er oftest kun få minutter.

Du kan kontakte online læge:
Hverdage mellem kl. 08.00 - 22.00 
Weekend og helligdage mellem kl. 08.00 - 18.00 

Online læge tilbydes i samarbejde med sundhedsappen Hejdoktor.dk

Kom i gang på 2 minutter!
1. Download appen Hejdoktor.dk fra App store eller Google Play
2. Log ind med dit MitID eller NemID.
3. Klik på Profil og menupunktet ’Abonnement’.
4. Vælg ”P+ Pension” på listen og tryk ’Tilmeld’.
5. Du er nu klar til at bruge online læge.

Se guide til opsætning af online læge på din mobil
Sådan tilknytter du børn under 18 år til din profil
Sådan giver du din partner og børn over 18 år adgang til online læge

Husk også online psykolog
Et godt mentalt helbred er afgørende for ens trivsel, men akademikere føler sig i stigende grad ramt af stress og mistrivsel. Derfor indgår online psykolog som en del af P+’s forebyggende sundhedstiltag. Det giver dig mulighed for at få hurtig hjælp, inden problemerne vokser sig for store. Læs mere om online psykolog her.

Online læge tilbydes i samarbejde med sundhedsappen Hejdoktor.dk, der er Danmarks førende leverandør af online lægeydelser. Siden 2015 har Hejdoktor gennemført over 450.000 digitale konsultationer. Alle læger hos Hejdoktor har dansk autorisation og er speciallæger i almen medicin med mange års erfaring fra det danske sundhedsvæsen.

Ja. Al trafik på Hejdoktor.dk bliver krypteret og overholder altid Sundhedsstyrelsens krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. Læs mere om Hejdoktors sikkerhedspolitik. P+ har kun adgang til data i samlet og anonymiseret form for hele medlemsbasen og udelukkende til statistiske formål.

Ja. Alle online læger hos Hejdoktor har dansk autorisation og er speciallæger i almen medicin med mange års erfaring fra det danske sundhedsvæsen.

Det er kun lægerne hos Hejdoktor, som har adgang til dine journaloplysninger.

Ja. For at du kan få den bedst mulige lægefaglige rådgivning, skal din egen læge i udgangspunktet vide, hvad online lægen har hjulpet dig med. Du har dog mulighed for at frabede dig, at oplysningerne videregives til egen læge.

Ja. Online lægen dækker dig, en samlever samt alle husstandens hjemmeboende børn – både biologiske og eventuelt sammenbragte. Du skal tilføje husstandens børn under 18 år til din profil, mens en eventuel samlever og børn over 18 år inviteres til deres egen profil.
Sådan tilknytter du børn under 18 år til din profil
Sådan giver du din partner og hjemmeboende børn over 18 år adgang til online læge

Online lægen kan forny de fleste recepter. Vanedannende medicin og medicin med misbrugspotentiale er dog en undtagelse. Online lægen følger altid Styrelsen for Patientsikkerheds regler på dette område.

Det afhænger af situationen. Læs mere om henvisninger her

Ja. Online lægen kan også kontaktes fra udlandet. På den måde kan du altid få kontakt til en dansktalende læge, hvis du eller din familie bliver syge i ferien.

Ved akut livstruende sygdom eller tilskadekomst bør du straks ringe 112.
Ved akut ikke-livstruende sygdom eller skade bør du kontakte vagtlægen eller 1813.

P+ yder ikke teknisk support vedrørende brugen af online læge og Hejdoktor-appen. Ved nedbrud, tekniske fejl eller spørgsmål af ikke sundhedsfaglig karakter skal du kontakte Hejdoktors supportteam direkte via kontakt@Hejdoktor.dk. Supporten har åben mandag-fredag fra 7-24.

Ja. Hejdoktor er testet i nyeste version af Chrome, Firefox, Edge og Safari. Du kan f.eks. benytte en browser, hvis din mobiltelefon ikke understøtter App store eller Google Play. Du kan logge på her
Husk at klikke på Profil og vælge P+ Pension under Abonnement første gang du logger på.

Læs mere om teknisk hjælp til videokonsultationer i Hejdoktors videoguide

Gennem de seneste fem år er antallet af invalidepensionister i P+ vokset med 20 pct. Den udvikling kan vi ikke sidde overhørig. Hverken ud fra et menneskeligt eller et økonomisk perspektiv.

Derfor har vi iværksat en række forebyggende sundhedsstiltag, som skal være med til at vende udviklingen.

Online læge indgår, sammen med online psykolog, i vores forebyggende sundhedstiltag og giver alle bidragsbetalende medlemmer mulighed for at komme tidligere i gang med at sætte ind over for både psykiske og fysiske skavanker.

På den måde håber vi, at vi kan forhindre, at vores medlemmers psykiske og fysiske problemerne vokser sig så store, at de risikerer at ende som invalidepensionister

Hvis vi kan forhindre, at bare et enkelt medlem bliver varigt invalid om året, er hele vores forebyggende indsats finansieret. Og mere til. Til gavn for både den enkelte og for fællesskabet, så der går flest muligt penge til medlemmernes pensioner.

Du kan læse mere om vores forebyggende sundhedstiltag her.