circle

Du får nyt job

Får du nyt job, kan det have betydning for din pensionsordning. Overvej, hvad der skal ske med dine forsikringer.

Når du skifter arbejdsplads, skal du have styr på mange nye ting. Også hvad der skal ske med din pensionsopsparing og de forsikringer, der følger med.

Du kan fortsætte indbetalingen hos os

Du og din nye arbejdsgiver kan fortsætte med at indbetale til din ordning hos os, hvis du ikke skal være med i en anden, obligatorisk ordning.

Skal du være med i en anden ordning det nye sted, skal du beslutte hvad der skal ske med din ordning hos os.

Du kan beholde dine forsikringer hos os

Inden du beslutter dig, er det vigtigt, at du undersøger, hvilke forsikringer du har i den nye ordning – og om de dækker dine behov. Hvis ikke, har du mulighed for at beholde dine forsikringer hos os:

  1. Du kan beholde forsikringerne i op til 3 år, uden at der bliver indbetalt. Så trækker vi betalingen for forsikringerne fra din opsparing.
  2. Du kan fortsætte indbetalingerne selv. Du skal indbetale mindst 2.000 kr. – så beholder du dine forsikringer, uden der bliver trukket penge fra opsparingen.
  3. Du kan også vælge at lade opsparingen stå, men uden at der er knyttet forsikringer til.
    Du skal beslutte dig, senest 3 måneder efter indbetalingen til os er stoppet, så kontakt os gerne så hurtigt som muligt.

Ring og hør mere om dine muligheder

Hvis vilkår og forsikringer i den nye ordning lever op til dine krav, kan du samle opsparingen det nye sted. Du skal kontakte det nye pensionsselskab, så ordner de resten. Vi trækker et gebyr for overførslen.