P+ får medlemsros – vil du hjælpe os med at blive endnu bedre?

15. oktober 2024

circle

I en ny undersøgelse fra mediet Finanswatch opnår P+ topplacering, bl.a. når det handler om tryghed og tillid – og om enkel og forståelig kommunikation. 

I P+ har vi løbende fokus på at gøre medlemsoplevelse endnu bedre – blandt andet ved hjælp af digitale løsninger. Derfor glæder det os, at de medlemmer, der har givet deres mening til kende i Finanswatchs rapport Digital Finans 2024, kvitterer for de foreløbige resultater og giver P+ en topplacering.

I undersøgelsen har analysevirksomheden Wilke på vegne af Finanswatch spurgt medlemmer af 14 forskellige pensionsselskaber om deres opfattelse af selskabernes digitale produkter og selvbetjeningsløsninger.

P+ ligger i top tre i alle de ti forskellige kategorier, undersøgelsen spørger til. P+ ligger desuden på førstepladsen i de kategorier, der handler om at skabe tryghed og tillid, om at kommunikere enkelt og forståeligt samt om at være tilgængelig via digitale løsninger.

Flere initiativer på vej

Medlemsdirektør Lene Mortensen glæder sig over placeringen i undersøgelsen og konstaterer samtidig, at vi kun har set begyndelsen, når det handler om udbuddet af digitale løsninger hos P+.

”Jeg vil gerne sige mange tak til de medlemmer, der har prioriteret at besvare undersøgelsen, for den flotte placering. Vi har løbende fokus på at styrke den personlige rådgivning og på at tilbyde nye digitale selvbetjeningsløsninger til medlemmer, som fortrækker den arbejdsgang. I år har vi sat strøm til et nyt medlemssystem, som vi stadig er ved at fintune, og vi har en masse spændende digitale initiativer i støbeskeen, som medlemmerne vil få gavn af i de kommende år,” siger hun.

Giv os dit input

Hvis du har en god ide til, hvordan vi kan gøre din digitale oplevelse som medlem af P+ endnu bedre, er du velkommen til at sende os input.

Kom med input herarrow-right