circle

Du bliver alvorligt syg

Du kan få økonomisk hjælp, hvis du bliver ramt af en sygdom, der er dækket af forsikring ved kritisk sygdom. Forsikringen bliver administreret af Forenede Gruppeliv. Du kan søge om udbetaling på deres hjemmeside.

Pensionsordningen indeholder typisk en forsikring ved kritisk sygdom. Den kan give dig en økonomisk håndsrækning, hvis du bliver ramt af alvorlig sygdom.

Du kan få et engangsbeløb, hvis din diagnose er dækket

Forsikringen dækker en række diagnoser som fx ondartet kræft, blodprop i hjertet og hjerneblødning. Bliver du ramt af en af dem, kan du få et skattefrit engangsbeløb. Du kan se, hvor stort beløbet er, hvis du logger på Min pension. 

Forsikringen stopper, når du går på pension, og senest når du fylder 68 år. 

Sådan søger du om udbetaling

Forsikringen ved kritisk sygdom er en gruppeforsikring, der bliver administreret af Forenede Gruppeliv. 
Se, hvilke sygdomme der er med i forsikringen . 

Bliver du ramt af en sygdom, der er dækket af forsikringen, skal du kontakte Forenede Gruppeliv, der behandler din ansøgning og udbetaler forsikringen.

Du kan søge om udbetaling, hvis du logger ind på Forenede Gruppelivs hjemmeside. 

Sådan gør du

Forsikringen ved kritisk sygdom er en gruppeforsikring, der bliver administreret af Forenede Gruppeliv. Du an se en komplet liste over de kritiske sygdomme, der er dækket af forsikringen i din pensionsordning her.

Bliver du ramt af en kritisk sygdom, skal du kontakte Forenede Gruppeliv, der behandler din ansøgning og udbetaler forsikringen.

Du kan søge om udbetaling, hvis du logger ind på Forenede Gruppelivs hjemmeside.