IconNyhedsarkiv for P+, tidligere DIP 

Spørgsmål til din årsopgørelse

Har du for nylig modtaget din årsopgørelse, og undret dig over, at Gruppeforsikringer står anført eller at DIP har indberettet løn for dig? Få svarene her.

20. december 2019, kl. 09:30

Hvorfor har DIP indberettet indkomst for mig?

Når din arbejdsgiver indbetaler til DIP, sender de pengene til os, før der er betalt skat af dem. Hvis du indbetaler privat, får du lov til at trække indbetalingerne fra i skat.

Som medlem af DIP omfatter din pensionsordning en række forsikringer, herunder også Gruppeforsikringer. Disse 4 forsikringer er ikke fradragsberettigede, og skal derfor betales med penge, der er betalt skat af. Du kan i øvrigt læse mere om gruppeforsikringerne her.

Vi indberetter derfor prisen for gruppeforsikringerne som en indkomst i feltet ”Indskud på arb.giveradm. alderspens.”

Hvorfor har jeg ikke fået fradrag for mine pensionsindbetalinger?

Hvis din pension er indbetalt af din arbejdsgiver, så bliver indbetalingerne ikke regnet med i din indkomst for året. Din arbejdsgiver sender pengene til os, før der er betalt skat af dem, og de bliver derfor ikke indrapporteret som et fradrag. Dette gælder både din arbejdsgivers del af pensionsindbetalingen, og din egen del.

Har du spørgsmål?

Vi håber, at vi har kunne hjælpe dig. Hvis du fortsat har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 3818 8700.

Denne nyhed blev bragt på dip.dk den 13. marts 2017