IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

Søren Kolbye Sørensen deltager i paneldebat om grønne investeringer

Torsdag den 21. september 2017 afholder oplysningsforbundet DEO en konference om EU’s klimaindsats, hvor der stilles skarpt på grøn energi og klimaforandringer. JØP er med til at støtte op om initiativet og vil indgå i et debatpanel om grønne investeringer.

30. januar 2020, kl. 07:51

Der ses et voksende behov for massive investeringer i vedvarende energi og bæredygtige tiltag, hvorfor konferencens primære fokus vil være at skabe viden og debat om virkningsfulde og omkostningseffektive løsninger. Sammen med en række politikere og erhvervsfolk vil administrerende direktør i JØP, Søren Kolbye Sørensen, indgå i en paneldebat om grønne investeringer og tiltag. Her vil der især være fokus på bæredygtige investeringer, energipolitik og klimaudfordringer.

På selve dagen vil der i øvrigt være oplæg fra eksperter indenfor både erhvervslivet og forskningsmiljøet, såsom generalsekretær ved Eurelectric, Kristian Ruby, direktør for det Europæiske Miljøagentur, Hans Bruyninckx, og senior researcher for ETUI (European Trade Union Institute), Béla Galgóczi.

Læs mere om JØP’s ansvarlige investeringer her.

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 19. september 2017