IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

Ombygning vinder frem i det jyske

Udlejningen af 12 nye penthouselejligheder, som JØP har opført i toppen af deres udlejningsejendom på Katrinebjergvej i Aarhus, starter nu.

14. februar 2020, kl. 08:10

Boligerne udlejes af ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, og projektet er et eksempel på, at ejendomsinvestorers stigende interesse for at investere i tagprojekter også har bredt sig til det jyske.

Grundet den store efterspørgsel på boliger har der særligt i København i de seneste år været stor interesse for at bygge i højden, og derved anvende de uudnyttede kvadratmeter i eksisterende ejendomme. Men tendensen ses ikke længere kun i København.

Aarhus er en by i udvikling, hvilket har ført til stor efterspørgsel på boliger. JØP har netop udbygget sin ejendom på Katrinebjergvej med 12 tagboliger. Projektet er et eksempel på, at JØP de seneste år er begyndt at investere mere i ombygninger og udvidelser for at skabe flere lejeboliger.

”Vi har et stort fokus på løbende at optimere vores ejendomme, og her er tagboliger en oplagt mulighed. Ved at optimere eksisterende ejendomme sikrer vi det bedst mulige afkast til vores medlemmer, samtidig med at vi kan tilbyde flere lejere tidssvarende og centralt beliggende boliger,” siger Lars Blaabjerg Christensen, Senior Asset Manager i JØP.

Tagboligprojekter: Attraktive lejemål med attraktivt afkast

Ikke kun de uudnyttede kvadratmeter gør det aktuelt at bygge i højden – ofte gør bygningernes centrale beliggenhed og historiske charme tagboligerne særligt attraktive for lejerne. Det er desuden der, hvor der er mindst støj og forurening og samtidig mest dagslys.

”På trods af at udbygninger i eksisterende ejendomme kan være et kompliceret projekt med uforudsete udfordringer, oplever vi, at flere af vores investeringskunder vælger tagboligprojekter, da deisse resulterer i attraktive boliger og et attraktivt afkast,” siger Kristian S. Kongstad, afdelingsdirektør i DEAS’ byggetekniske afdeling.

Om boligerne

De nye tagboliger byder på 2 og 3 værelser i størrelsen 65-91 m2. Fra penthouselejlighederne på Katrinebjergvej er der udsigt over Aarhus midtby, og man kan bl.a. se både bugten og det grønne universitetsområde.

Boligerne er indrettet, så de egner sig som delelejligheder eller boliger for par, og de store altaner fungerer som en udendørs forlængelse af boligerne. Alle boligerne får egen tagterrasse med store, flotte glasfoldedøre, som giver en unik udsigt over byen. Derudover har alle badeværelserne separat bruseniche og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Huslejen vil spænder fra kr. 9.800 til kr. 11.600/mdr. + forbrug.

Fortrinsret for JØP-medlemmer

Som medlem af JØP har du fortrinsret til boligerne. For at kunne skrive dig op på www.findbolig.nu, skal du være logget ind med din Findbolig.nu-profil. Herefter kan du skrive dig op til boligerne via dette følgende link:

Findbolig.nu

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DEAS Boligudlejning på tlf. 7030 2202, alle hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Artiklen er skrevet i samarbejde med DEAS.

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 8. januar 2018