IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

Lejer får indflydelse på modernisering af lejlighed

JØP samarbejder med DEAS i forbindelse med modernisering af lejlighed på Gothersgade i København. Som del af renoveringen vil lejer få medindflydelse på materialer og planløsning.

18. februar 2020, kl. 08:41

Projektleder Thomas Mattson DEAS, projektleder Mikael Almind Lund DEAS og snedker Thomas Vestergaard P.P. Landskab A/S.

Renoveringen af den 187 m2 lejlighed skal tilgodese den kommende lejers behov og gøre lejligheden egnet til både singler, par og familier.

I store moderniserede lejligheder skal vi finde en løsning, der gør det attraktivt for lejerne at vælge denne boligform. Det er typisk lejere, der har et ønske om at kunne sætte sit eget præg, og det skal vi kunne tilbyde”, siger Lars Blaabjerg, Senior Asset Manager i JØP.

Den kommende lejer vil derfor få mulighed for at personificere sin nye bolig, både i forbindelse med fordelingen af lejlighedens værelser og valg af materialer til køkken og badeværelse. Den fleksible planløsning og de mange muligheder for at sætte sit eget præg på lejligheden vil åbne for en større målgruppe af potentielle lejere.

Lejligheden forventes at være indflytningsklar i november 2018.

Artiklen er skrevet i samarbejde med DEAS.

Fortrinsret for JØP-medlemmer

Som medlem af JØP har du fortrinsret til pensionskassens lejligheder.For at skrive dig op på www.Findbolig.nu, skal du være logget ind med din Findbolig.nu-profil. Herefter kan du skrive dig op til boligerne via nedenstående link:

Findbolig.nu

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DEAS Boligudlejning på tlf. 7030 2202, alle hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 5. september 2018