IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

JØP køber Vestas hovedkontor

JØP har sammen med pensionskassen DIP netop købt to kontorejendomme nord for Aarhus med et samlet areal på ca. 60.000 m2. Det er en af de største danske handler inden for erhvervsejendomme, som pensionskasserne har købt alene.

18. februar 2020, kl. 10:23

Den ene ejendom er i dag fuldt udlejet til hovedkontor for Vestas Wind Systems. Den anden er en flerbrugerejendom med en række attraktive lejere, herunder Vestas Wind Systems, Alm. Brand, Cloudeon og Roku Denmark.

“For os handler det om at sikre medlemmerne gode stabile afkast på deres pensioner i mange år frem. I en tid, hvor de globale aktiemarkeder er udfordret, viser ejendomsmarkedet sig anderledes stabilt. Vores ejendomsportefølje har givet tocifrede afkast det seneste år”, siger investeringsdirektør Mikkel Svenstrup.

JØP har i dag sammen med DIP investeringer for 12 mia. kr. i ejendomme og planlægger at udvide porteføljen markant de kommende år.

“Vi planlægger at øge porteføljen af erhvervsejendomme. For få måneder siden købte vi Telenors hovedkontor i København SV, og nu har vi anskaffet os nogle meget attraktive ejendomme i Aarhus-området, og det bliver ikke det sidste opkøb. Over de næste år vil vi øge vores ejendomsportefølje med op til 50 pct.”, siger investeringsdirektør Mikkel Svenstrup.

Læs mere om JØP’s investeringer i ejendomme her

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 3. januar 2019