IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

JØP investerer i verdensmålene

JØP har sammen med en række andre pensionskasser og IFU (Investeringsfonden for Udviklingslande) underskrevet en aftale om at investere 4 mia. kr. i fonden Danish SDG Investment Fund

18. februar 2020, kl. 08:00

Søren Kolbye Sørensen underskriver aftalen i FN-Byen i København med deltagelse af Statsminister Lars Løkke og Udviklingsminister Ulla Tørnæs.

Fonden skal bidrage til at realisere FN’s 17 verdensmål via investeringer i den private sektor i udviklingslande i Afrika, Asien og Latinamerika samt dele af Europa.

Og så skal fonden skabe gode afkast til medlemmerne

‘Vi er meget glade for at kunne bidrage til FN’s verdensmål. De er med til at sætte en retning for udviklingen i verden. Men det er vigtigt at understrege, at vi først og fremmest er med i denne fond, fordi vi mener, det er en god investering, som vil give gode afkast til vores medlemmer’, udtaler adm. direktør i JØP Søren Kolbye Sørensen.

JØP har allerede gode erfaringer med lignende investeringer i infrastruktur i udviklingslande, senest da pensionskassen i starten af året investerede i solenergi i Chile.

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 7. juni 2018