IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

JØP får topscore for investeringspolitik

JØP har opnået topscore for rapportering på vores politik til den FN-støttede organisation Principles for Responsible Investments (PRI). JØP har været medlem af PRI siden 2017 som en del af arbejdet med ansvarlige investeringer.

18. februar 2020, kl. 08:48

Topscore for investeringspolitik

”Vi er meget tilfredse med vores resultater efter at have arbejdet med implementering af vores nye politik og retningslinjer i halvandet år. Det betyder ikke, at vi er nået endestationen for vores arbejde med ansvarlige investeringer, men at vi vil fortsætte arbejdet med implementering af politikken”, siger Kirstine Lund Christiansen, chef for ansvarlige investeringer i JØP.

I den seneste vurdering fra PRI har JØP har opnået et A+ på en skala fra D til A+ for modulet om vores politik og retningslinjer for ansvarlige investeringer. I alle moduler af vurderingen scorer JØP på linje med eller højere end andre lignende pensionskasser, som er medlem af PRI. Resultaterne er en bekræftelse af, at vi er på rette spor med vores politik og arbejde med ansvarlige investeringer.


En del af verdens største netværk

JØP har siden 2017 været medlem af PRI, som er etableret af en række af verdens største investorer, i samarbejde med UNEP FI (UN Environmental Programme Financial Initiative) og UN Global Compact.

Som medlem af PRI er JØP en del af verdens største netværk med fokus på ansvarlige investeringer og forpligter sig til at arbejde ud fra en række principper, der har til formål at styrke implementeringen af ansvarlighed i vores investeringspolitik og -retningslinjer.

”At være med i PRI giver os mulighed for netværk med andre medlemmer og giver os adgang til information. Det kan vi bruge som vigtigt input til vores arbejde med ansvarlige investeringer”, udtaler Kirstine Lund Christiansen.

 

LÆS OGSÅ

 

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 25. september 2018