IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

IT-opgradering sikrer lave omkostninger

JØP har sammen med Ingeniørernes Pensionskasse (DIP) forlænget samarbejdet med nuværende softwareleverandør, Keylane. Formålet er at opgradere medlemssystemet til den nyeste version af standardsystemet, Schantz Life, til fordel for JØP’s medlemmer.

12. februar 2020, kl. 11:55

IT- og projektchef hos JØP og DIP, Niels Johansen, forklarer: ”Keylane er en førende europæisk leverandør af IT til forsikrings- og pensionsbranchen og tilfører den fælles virksomhed både kompetencer og kapacitet. Det forventer vi naturligvis i sidste ende kommer vores medlemmer til gode”.

Den fornyede aftale med Keylane er med til at understøtte JØP’s digitale omstilling og skal gøre det nemmere for medlemmerne at blive oplyst om nye tilbud og fordele. Niels Johansen forklarer, at det bliver hurtigere og mere smidigt at introducere nye og mere fleksible pensionsprodukter til medlemmerne. I sidste ende medfører aftalen også lavere omkostninger for pensionskassen medlemmer. Både JØP og DIP har de seneste fem år sænket administrationsomkostningerne per medlem med 25-30 %. Samtidig er de årlige omkostninger i procent (ÅOP) reduceret og ligger i dag blandt de laveste i branchen.

 

Kontaktperson

Anne Møgelvang
Presseansvarlig
anm@pplus.nu

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 31. oktober 2017