IconNyhedsarkiv for P+, tidligere JØP 

Beboere får miljørigtig delebil

Beboerne i ejendommene på Katrinebjerg i Aarhus har fået en miljørigtig bil lige ved døren.

18. februar 2020, kl. 08:51

Bilen er en delebil, og beboerne i ejendommen gør allerede brug af bilen. Forventningen er, at bilen også vil blive brugt af de studerende på Aarhus Universitet, som ligger tæt på Katrinebjerg.

”Projektet har været længe undervejs, og begyndte med at vi skulle installere en ladestation til el-biler foran ejendommene på Katrinebjergvej. Det ledte til tanker om, hvordan vi kunne gøre lejlighederne mere attraktive for potentielle lejere. Det er derfor dejligt, at vi nu kan involvere beboerne og introducere dem til delebilen”, siger Lars Blaabjerg Christensen, Senior Asset Manager i JØP.

Den miljøvenlige delebil er resultatet af JØP’s samarbejde med ejendomsadministrationsselskabet DEAS, E.ON, der tilbyder ladeløsninger til el-biler og delebilsordningen TADAA!

Bæredygtig transportløsning

Der kan være mange besværligheder og omkostninger forbundet med at have egen bil i større byer, og mange beboere har ikke det samme behov for daglig adgang til en bil. JØP ser derfor god mulighed for at kunne integrere en enkel og miljøvenlig transportløsning i vores boligtilbud.

”Grønne delebilsordninger blomstrer op i det offentlige rum, og med dette pilotprojekt på Katrinebjergvej forsøger JØP at integrere konceptet i det private ejendomsmarked. Det er det første af sin art i DEAS’ portefølje, og JØP skal have stor ros for at gå forrest på det her område,” udtaler Hans Andersen, energichef i DEAS, som administrerer og udlejer ejendommen i Katrinebjerg på vegne af JØP.

Denne nyhed blev bragt på joep.dk den 2. oktober 2018