IconNyhedsarkiv for P+, tidligere DIP 

IT-opgradering sikrer lave omkostninger

DIP har sammen med Juristernes og Økonomernes Pensionskasse (JØP) forlænget samarbejdet med nuværende softwareleverandør, Keylane. Formålet er at opgradere medlemssystemet til den nyeste version af standardsystemet, Schantz Life, til fordel for DIP’s medlemmer.

23. december 2019, kl. 11:58

IT- og projektchef hos DIP og JØP, Niels Johansen, forklarer: ”Keylane er en førende europæisk leverandør af IT til forsikrings- og pensionsbranchen og tilfører den fælles virksomhed både kompetencer og kapacitet. Det forventer vi naturligvis i sidste ende kommer vores medlemmer til gode”.

Den fornyede aftale med Keylane er med til at understøtte DIP’s digitale omstilling. Niels Johansen forklarer, at det bliver hurtigere og mere smidigt at introducere nye og mere fleksible pensionsprodukter til medlemmerne. I sidste ende medfører aftalen også lavere omkostninger for pensionskassen medlemmer. Både DIP og JØP har de seneste fem år sænket administrationsomkostningerne per medlem med 25-30 %. Samtidig er de årlige omkostninger i procent (ÅOP) reduceret og ligger i dag blandt de laveste i branchen. 

Kontaktperson

Anne Møgelvang 
Presseansvarlig 
anm@pplus.dk

Denne nyhed blev bragt på dip.dk den 31. oktober 2017