IconNyhedsarkiv for P+, tidligere DIP 

DIP indgår partnerskab med teknologisk tænketank

DIP er blevet partner med ATV (Akademiet for de Tekniske Videnskaber) sammen med en lang række af Danmarks førende virksomheder og institutioner.

23. december 2019, kl. 09:12

En af ATV’s (Akademiets for de Tekniske Videnskaber) kernesager er at styrke dansk konkurrenceevne gennem teknologisk udvikling

Akademiet er en medlemsdrevet tænketank, som arbejder for, at Danmark bliver en af verdens fem førende Science and Engineering-regioner – til gavn for kommende generationer. Bestyrelsesformand for DIP, Peter Falkenham, udtaler: ”Vi bliver en del af et vidensflow og får mulighed for at påvirke en dagsorden gennem ATV’s temagrupper. Særligt temagruppen om bæredygtige teknologier og infrastruktur er interessant for os, fordi en del af DIP’s investeringsprofil indeholder alternative investeringer”.

ATV har ligeledes udvist stor begejstring for DIP’s medlemskab: ”DIP er med til at styrke en i forvejen stærk partnerkreds, og jeg er især glad for, at man vil være aktiv i Akademiets arbejde. Det kommer alle til gavn, og jeg glæder mig til samarbejdet” siger Juan Farré, CTO i FORCE Technology og formand for ATV’s Partnerkomité.

Læs mere om ATV her.

Denne nyhed blev bragt på dip.dk den 9. juni 2017