IconNyheder / pressemeddelelser 

Kom med til generalforsamling 2020

Nu kan vi snart byde velkommen til den første generalforsamling i P+. Tilmeldingen er åben og invitationer er sendt ud.

22. juni 2020, kl. 14:21

19. august kl. 16.00 blænder vi op for den første generalforsamling i P+ efter fusionen. Det bliver en noget anderledes generalforsamling, da arrangementet foregår elektronisk. Dermed sikres, at vi overholder gældende regler for forsamlingsforbuddet grundet COVID-19.

Der er fuld opmærksomhed på de udfordringer, der er ved at holde generalforsamlingen elektronisk, og alt er forberedt med henblik på at give alle de bedste forudsætninger for at deltage. Der er blandt andet sendt en vejledning ud sammen med invitationerne til medlemmerne, som forklarer proces og procedurer for at deltage i generalforsamlingen.

Til gengæld kan en generalforsamling afholdt elektronisk give flere medlemmer lettere adgang til at deltage, da vi ikke er begrænset af geografi.

”Vi glæder os til at byde velkommen til den første generalforsamling efter fusionen. Alt er sat i søen for, at det bliver en god oplevelse, selv om vi skal mødes i meget anderledes rammer. Vi er medlemmernes pensionskasse, og vi håber, at så mange som muligt vil gøre deres stemme gældende ved enten at deltage eller afgive fuldmagt,” siger administrerende direktør i P+, Søren Kolbye Sørensen.

Invitationerne er sendt ud via mail og e-boks, og du kan læse mere og tilmelde dig her

Generalforsamlingen var oprindeligt planlagt til den 16. april, men måtte aflyses grundet retningslinjerne for forsamlinger, som opstod i forbindelse med COVID-19.