IconNyheder / pressemeddelelser 

Forstår du pensionsk?

Som medlem at P+ skal man kunne forstå sin pension. Derfor arbejder vi med at forenkle vores kommunikation. Og du kan give en hånd med.

16. juni 2022, kl. 13:00


Livrente, klausul, dødsfaldssum og bidragsfri dækning. Det er eksempler på begreber som ofte optræder i vores kommunikation med medlemmerne, men som kan være svære at forstå.  Det vil vi gerne gøre noget ved i P+, og vi gør derfor en indsats for at forenkle vores kommunikation og øge forståeligheden.  

”I P+ har vi en målsætning om at styrke medlemsdialogen. Når vi er i dialog med vores medlemmer, er det afgørende, at vi kan gøre os forståelige. Udfordringen er, at pensionsverdenen er fyldt med faglige begreber, der ikke nødvendigvis giver mening for vores medlemmer. Derfor er vi gået i gang med at forenkle vores kommunikation, så vi sikrer os, at medlemmerne forstår, det vi skriver,” forklarer medlemsdirektør Lene Mortensen.

Medlemmerne kan bidrage
Som en del af arbejdet med at gøre pension mere forståelig for medlemmerne arbejder vi på en ordbog, der kan oversætte de mest indforståede begreber til mere almindeligt sprog.

Men vi har brug for at vide, om I synes, det gør det nemmere at forstå jeres pension. Du inviteres derfor til at bidrage med din forståelse af en række begreber om pension.

I undersøgelsen ’Forstår du pensionsk’ bliver du præsenteret for et udvalg af de ord og begreber, som vi gerne vil vide, om du forstår. Svarene skal give os et indblik i, hvilke begreber vores medlemmer allerede kender og forstår, og hvilke de ikke gør. Du kan både støde på indforståede begreber og mere almindeligt sprog. Undersøgelsen tager cirka 5 minutter.

Giv os dit input her: Forstår du pensionsk? 

Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. blandt de medlemmer, som har deltaget i undersøgelsen.