IconNyheder / pressemeddelelser 

Få overblik over din pension på Min pension

Over 38.000 medlemmer har allerede været forbi Min pension i år. På medlemsportalen får du målrettet information om netop din pension og dine forsikringer som medlem af P+.

18. november 2021, kl. 09:00

På medlemsportalen Min pension får du som medlem overblik over din pension og dine forsikringer hos P+. Sidste sommer blev Min Pension relanceret. Siden da har et stigende antal medlemmer lagt vejen forbi, og alene i 2021 har over 38.000 medlemmer besøgt Min pension. Det glæder medlemsdirektør i P+ Lene Mortensen, at den nye medlemsportal er blevet taget så godt imod af medlemmerne:

”I P+ ønsker vi at højne serviceniveauet og være tilgængelig for det enkelte medlem. Når du som medlem logger på Min pension bliver du mødt af relevant og målrettet information om netop din pension og dine forsikringer, og jeg er glad for, at så stor en andel af vores medlemmer allerede har opsøgt og oplevet medlemsportalens nye funktioner.”

Hvis du også vil blive klogere på din pension, dine forsikringer og dine muligheder som medlem af P+, præsenterer vi her en række af hovedfunktionerne på medlemsportalen Min pension.

Følg med i din opsparing
Så snart du logger på Min pension, bliver du præsenteret for størrelsen på din pensionsopsparing, og hvad du – med udgangspunkt i dine nuværende indbetalinger – kan forvente i månedlig udbetaling, når du går på pension. Du kan også se udviklingen i din opsparing måned for måned i en interaktiv graf, ligesom du kan se en oversigt over, hvor stor en andel af dine indbetalinger der går til fx pensionsopsparing, forsikringer og administration.

Tilpas dine forsikringer
En vigtig del af din pensionsordning er din forsikringspakke. På Min pension kan du få overblik over dine forsikringer hos P+, og du kan se, hvilke forsikringer der kommer til udbetaling, hvis du bliver syg, får nedsat erhvervsevnen, kommer ud for en ulykke eller i værste fald dør. Du har også mulighed for selv at tilpasse de enkelte forsikringsdækninger.

Få overblik over dine udbetalinger
Som pensionist kan du følge dine forventede fremtidige pensionsudbetalinger på Min pension. Du bliver præsenteret for en individuel prognose for dine udbetalinger i en interaktiv graf, der kan justeres alt efter pensionsalder og forventninger til afkastet. Det giver dig overblik over, hvor meget du har udsigt til at få udbetalt i pension i de kommende måneder og år og dermed vigtig viden om din aktuelle og fremtidige økonomi.

Flere funktioner på vej
Min pension vil blive videreudviklet de kommende år, hvor vi forventer at øge mulighederne for selvbetjening fx i forbindelse med indbetalinger. For at sikre at medlemsportalen afspejler medlemmernes behov bedst muligt, tester vi løbende nye funktioner på udvalgte medlemmer. Hvis du har input, ris eller ros til Min pension, er du meget velkommen til at skrive til os via mailen feedback@pplus.dk.