Icon
IconOm os 

Hvem er vi

P+ er pensionskassen for akademikere. Vi er over 100.000 medlemmer, der ejer P+, og vi har tilsammen omkring 150 mia. kr. Det gør os til et af Danmarks 10 største pensionsselskaber.

Vi er sat i verden for at skabe værdi for vores medlemmer og tage hånd om vores medlemmer gennem hele livet. Dét, der gør os til noget helt særligt, er, at vi er en 100 pct. medlemsejet tværgående pensionskasse, hvor alt overskud går til medlemmerne. Som medlem har man direkte indflydelse på pensionskassen, og medlemsdemokrati er en helt særlig hjørnesten i P+.

Vi opnår lave omkostninger pga. vores mulighed for store investeringer og stærk forhandlingsstrategi. Vi leverer også et stabilt afkast og har samtidig fokus på en ansvarlig investeringsstrategi.

Vi kender vores medlemmer og får, via vores samarbejde med Djøf og IDA, mulighed for at tilpasse produkterne til vores medlemmers behov. Vi ønsker, at du som medlem af P+ har adgang til konkurrencedygtige og fleksible produkter, der giver dig tryghed og dækker dig i alle livets faser.