IconNyhedsarkiv for P+, tidligere DIP 

DIP leverer firmapension til RTX

Lave omkostninger, nem administration, god rådgivning og overskud direkte til medlemmerne. Det er nogle af grundene til, at RTX har valgt en firmapensionsaftale hos DIP.

22. januar 2020, kl. 09:55

Børsnoterede RTX er en af verdens førende udviklingsvirksomheder inden for trådløs kommunikation og trådløse løsninger og produkter. Virksomhedens næsten 300 ansatte på verdensplan leverer avancerede løsninger til globale kunder. Det er vigtigt for RTX, at de ikke bare kan tilbyde deres medarbejdere en pensionsordning, men også en meget favorabel og attraktiv en af slagsen. Det fortæller Morten Axel Petersen, CFO i RTX: 

”DIP kom med et meget konkurrencedygtigt tilbud på forsikringspakken, der tilmed inkluderer en ulykkesforsikring. Kombineret med nogle af branchens laveste investeringsomkostninger var det et stærkt argument for DIP’s firmapension.”  

Specialiseret rådgivning 
Pensionsaftalen med DIP blev endeligt godkendt af et udvalg af medarbejderrepræsentanter. Her var der især fokus på fleksibiliteten i ordningen samt det faktum, at DIP som medlemsejet pensionskasse sender al overskud direkte tilbage til medlemmerne. 

DIP er specialiseret i at rådgive ingeniører og andre, som arbejder sammen med ingeniører, og det betyder meget for ledelsen hos RTX, at man kan være sikker på, at medarbejderne får den bedst mulige rådgivning. 

”Vi er selvfølgelig glade for, at vores medarbejdere er tilfredse med den rådgivning, de får, da det indikerer, at DIP er det rigtige match for vores virksomhed. Fra et ledelsesperspektiv er det også en stor kvalitet, at det administrative samarbejde fungerer upåklageligt. RTX er i vækst, og vi øger medarbejderskaren, og derfor gør det en forskel i hverdagen, at processen med at tilmelde nye medarbejdere er meget let og effektiv,” siger Morten Axel Petersen.

Denne nyhed blev bragt på dip.dk den 7. juni 2019