IconNyheder / pressemeddelelser 

Udslæt og skoldede fødder

Online læge har hjulpet næsten 3.000 medlemmer til en nemmere og mere tryg hverdag.

20. april 2022, kl. 10:00


Som betalende medlem af P+ kan du og din familie komme hurtigt og digitalt til lægen via sundhedstilbuddet Online læge.

Det tilbud har Jonatan Rolsted Nissen gjort brug af. Han blev opmærksom på Online læge-appen gennem P+’s nyhedsbrev, og har siden benyttet sig af muligheden for online lægekonsultationer flere gange.

”Første gang jeg kontaktede Online læge, havde jeg spildt kogende vand på min fod, da jeg kogte sutteflasker til min datter. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle reagere, så lægen gav mig nogle gode instruktioner i pleje og betryggede mig i, at jeg ikke behøvede at reagere yderligere,” fortæller Jonatan.

Anden gang Jonatan kontaktede Online læge skyldtes det et udslæt på datterens kind. Efter konsultationen udskrev lægen en recept, der gjorde det muligt for at hente den nødvendige medicin med det samme.

”Online læge er virkeligt brugbart – ikke mindst som småbørnsfamilie. Jeg kan ringe, når jeg har behov og få et svar med det samme, så det er klart et både praktisk og meningsfuldt tilbud,” fortæller Jonatan.

Relevant medlemstilbud
Over 11.000 medlemmer har siden oktober valgt at downloade Online læge-appen og næsten 3.000 har benyttet sig af muligheden for fri og ubegrænset adgang til lægekonsultationer via mobiltelefonen.

I P+ får vi løbende tilbagemeldinger på Online læge fra medlemmer, der deler Jonatans positive oplevelse af sundhedstilbuddet.  Og det glæder medlemsdirektør Lene Mortensen:
  
”Online læge er en del af vores samlede sundhedstilbud, der skal sikre medlemmernes sundhed og give dem mere tryghed i hverdagen. Vi er derfor glade for, at tilbuddet opleves som en hjælp af vores medlemmer, og gør P+ endnu mere relevant for medlemmerne i det daglige.”

Sådan kommer du i gang med Online læge
Online læge er åben alle dage året rundt. Og ventetiden er oftest kun 5 til 10 minutter. Se, hvordan du benytter Online læge, og læs mere om, hvad du kan få hjælp til her.