IconNyheder / pressemeddelelser 

Stor interesse for digital medlemsdialog

Vi oplever øget interesse og høj tilfredshed med vores digitale medlemsmøder. I 2022 fortsætter vi arbejdet med at videreudvikle formatet og understøtte medlemsdialogen.

20. januar 2022, kl. 15:00

Som resultat af Covid19-pandemien omlagde vi i 2020 vores traditionelle medlemsmøder til digitale møder. Siden er medlemsinteressen for de digitale medlemsmøder øget betragteligt, og sidste år deltog over 7.000 medlemmer i et medlemsmøde online. Og det vidner om, at formatet er relevant for medlemmerne.

”Vi er glade for, at vi har en engageret medlemsskare, der går op i deres pension. Det kan vi blandt andet se i den store tilslutning til vores digitale medlemsmøder, hvor det gennemsnitlige antal seere i 2021 blev syvdoblet i forhold til året før. Derudover synes 86 pct. af deltagerne ’Godt’ eller ’Meget godt’ om de digitale medlemsmøder,” fortæller medlemsdirektør i P+ Lene Mortensen. Hun fortsætter

”Tallene vidner om, at de digitale medlemsmøder er et relevant format, der går godt i spænd med behovene hos vores medlemmer – og som samtidig giver os mulighed for at komme i dialog med medlemmer i hele landet.”

Nye webinarer på vej
I 2021 afholdt P+ blandet andet medlemsmøder med udgangspunkt i bestyrelsesvalget, ejendomsporteføljen og vores nye strategi, ligesom der blev afviklet en række målrettede rådgivningswebinarer.

I første kvartal af 2022 er der indtil videre planlagt et digitalt medlemsmøde om ansvarlige investeringer, ligesom der fremover også vil blive afholdt rådgivningswebinarer målrettet pensionerede medlemmer af P+. Det fortæller Lene Mortensen:

”En af grundpillerne i vores nye strategi er at øge medlemsdialogen. Derfor imødekommer vi selvfølgelig den store medlemsinteresse for de digitale medlemsmøder ved at udvikle og udvide vores digitale tilbud, der i dag faktisk foretrækkes af op mod 70 pct. af deltagerne på møderne. Samtidig ser vi dog fortsat frem til, at vi igen får mulighed for også at møde vores medlemmer fysisk til udvalgte arrangementer i løbet af 2022.”

Planlæg din pension-webinar 3. februar
Årets første P+-webinar er ’Planlæg din pension’, hvor du kan få gode råd til, hvordan du kan planlægge dig til en økonomisk god tilværelse som pensionist. Planlæg din pension-webinaret afvikles den 3. februar kl. 16.30. Du kan tilmelde dig webinaret her.

Du kan altid holde dig opdateret på kommende medlemsmøder i vores nyhedsbrev og på hjemmesiden.