IconNyheder / pressemeddelelser 

Samfundsansvar på 10 minutter

Brug 10 minutter på at få et hurtigt overblik over P+’s indsats og resultater i 2022, når det handler om samfundsansvar. Eller sæt god tid af og dyk ned i detaljerne.

27. april 2023, kl. 10:30

Kniber det med at finde tid til at få overblik over P+’s indsats, når det handler om samfundsansvar? Så kan du skyde genvej i vores nye publikation ”Samfundsansvar 2022 – kort fortalt”.

Her fortæller vi om vores tilgang til ansvarlige investeringer og om de særlige indsatsområder, der var i fokus sidste år.  Du kan også danne dig et hurtigt overblik over, hvilke resultater, vi opnåede på ESG-området i 2022.

"I P+ ønsker vi at være åbne om vores investeringer. Derfor fremlægger vi information om bl.a. vores investeringer i aktier, dialog med porteføljeselskaber og om, hvordan vi stemmer på selskabernes generalforsamlinger. Samtidig forsøger vi løbende at gøre det nemmere at få overblik over indsatsen, og derfor har vi lavet denne korte publikation, hvor vi har samlet nogle af de vigtigste milepæle og mærkesager fra 2022,” siger Kirstine Lund Christiansen, som er chef for ansvarlige investeringer i P+.

Brochuren ”Samfundsansvar 2022 – kort fortalt” kan du læse herunder:


Få den dybe indsigt
Har du lyst til at dykke endnu dybere ned i vores arbejde med ansvarlige investeringer, kan du læse ”Rapport om samfundsansvar 2022”, som du finder her
Du kan også finde mere information om ansvarlige investeringer her på hjemmesiden.