IconNyheder / pressemeddelelser 

P+ lancerer nyt webunivers for pensionister

Hvor kan jeg følge min pension under udbetaling? Hvordan er det nu med beskatning? Og hvad tilbyder P+ mig som pensioneret medlem? Det kan du få svar på via vores nye pensionistunivers.

12. august 2021, kl. 12:26

Pensionerede medlemmer har efterlyst mere målrettet kommunikation, og som en konsekvens af efterspørgslen lancerede P+ op til sommerferien et nyt webunivers for pensionister. Det fortæller administrerende direktør i P+ Søren Kolbye Sørensen:

”Med lanceringen af vores nye webunivers for pensionister opfylder vi et medlemsønske fra sidste års generalforsamling, hvor der blev efterlyst mere målrettet kommunikation til pensionerede medlemmer. I foråret afholdt vi et webinar skræddersyet til pensionerede medlemmer, og med det nye univers præsenterer vi én samlet indgang til relevant viden og information til vores pensionister. Hensigten er at styrke medlemskommunikationen, og jeg håber, at vores medlemmer vil tage godt imod de nye tiltag.”

Via det nye webunivers for pensionister kan man bl.a. læse om udbetaling, beskatning, fastsættelse og regulering af pension, ligesom man kan finde guides til yderligere information og en række nyttige links. Hvis man som medlem ønsker information om sin individuelle ordning, skal man dog stadig bruge portalen Min pension.

Det nye webunivers, For dig på pension, findes her.