IconNyheder / pressemeddelelser 

P+ køber Fondenes Hus

Fra 1. oktober overtager P+ Fondenes Hus i det centrale København.

10. september 2020, kl. 10:20

Fondenes Hus på Otto Mønsteds Gade 5 i København er siden 2013 blevet drevet af Bikubenfonden, der har valgt at frasælge ejendommen til P+ som et resultat af et ændret fokus i fondsarbejdet.

Købet af ejendommen ligger i forlængelse af pensionskassens strategi om at øge andelen af alternative investeringer, herunder fast ejendom, da området i stigende grad bidrager til det samlede afkast. Det fortæller administrerende direktør i P+, Søren Kolbye Sørensen:

”Vi er meget tilfredse med erhvervelsen af Fondenes Hus, der er en veldrevet ejendom med en utrolig god beliggenhed i det centrale København. Vi har allerede gode erfaringer med at opkøbe og udvikle ejendomme som Fondenes Hus, og derfor passer ejendommen godt ind i vores ejendomsportefølje.”

Samtidig glæder det Søren Kolbye Sørensen, at Bikubenfonden i forbindelse med frasalget har valgt at beholde deres sekretariat i ejendommen:

”Vi har været glade for samarbejdet med Bikubenfonden omkring købet af ejendommen, og det er derfor også meget positivt, at Bikubenfonden bliver boende i ejendommen i en længere periode.”

Læs mere om vores alternative investeringer her.