IconNyheder / pressemeddelelser 

P+ indvier energioptimerede taglejligheder

På Østerbro i København er 13 nye taglejligheder netop blevet indviet. Ejendommen samtidig blevet optimeret til glæde for både gamle og nye beboere.

26. februar 2020, kl. 10:45

Ejendommen Marselisborg på Østerbro i København er blevet udvidet med 13 nye taglejligheder. Byggeriet er en del af P+’s helhedsplan for ejendommen, der også inkluderer end række renoveringer, der kommer samtlige beboere til gode. Det fortæller Lars Blaabjerg Christensen, Senior Asset Manager i P+:

”Når vi investerer i nye taglejligheder, er det fordi, vi ved, at der er et akut behov for attraktive boliger i byerne. Men vores renoveringer er også altid en del af en større masterplan, som måske strækker sig over 15-20 år, og som skal skabe værdi på langt sigt – både for ejendommen og beboerne.” Han fortsætter:

”I P+ vil vi gerne både passe på vores ejendomme og vores beboere, og opførelsen af nye taglejligheder er en god anledning til at få optimeret vores ejendomme, så samtlige beboere får en oplevelse af, at byggeriet gør en forskel. På Østerbro har vi derfor blandt andet energioptimeret, renoveret gårdmiljøet og bagtrapperne og opført nye skybrudssikre depotrum som en del af projektet.”

Energi- og miljørigtig renovering
Som medlem af P+ har Agnethe Vinberg Preetzmann boet i ejendommen Marselisborg sammen med sin kæreste og hans to døtre siden 2018, og hun har fulgt byggeriet tæt:

”I forbindelse med byggeriet blev der hængt infoskærme op i vores opgang. Her blev vi løbende orienteret om byggeriet og så billeder af de kommende taglejligheder. Det var spændende at følge med i byggeriet, og det et gav os appetit på at vide mere om lejlighederne,” fortæller Agnethe Vinberg Preetzmann.

Beboerne i ejendommen Marselisborg har haft fortrinsret til de nye taglejligheder, og efter et besøg i en prøvelejlighed valgte Agnethe Vinberg Preetzmann og hendes kæreste at skrive sig op.

”Da vi flyttede ind i vores første lejlighed i ejendommen var køkken og bad netop blevet renoveret, så vi forventede, at taglejlighederne også holdt et højt niveau. Vi var meget glade for vores lejlighed, men de nye taglejligheder passede simpelthen bedre til vores behov som familie. Samtidig havde vi begge en drøm om en altan, og da lejen faktisk var billigere, end vi havde regnet med, valgte vi at benytte os af muligheden. Også fordi vi jo ikke ved, om vi nogensinde får sådan et tilbud igen,” siger Agnethe Vinberg Preetzmann og tilføjer:

”Det betød også meget for os, at der blev truffet en række energi- og miljørigtige valg i forbindelse med projektet. Vi vil gerne være sikre på, at vores nye taglejlighed skåner miljøet mest muligt, så ejendommen vil være et godt og bæredygtigt hjem for vores familie på langt sigt.”