IconNyheder / pressemeddelelser 

P+ aflyser generalforsamling

Som følge af myndighedernes retningslinjer omkring COVID-19, der bl.a. forbyder forsamlinger over 10 personer frem til 13. april, vurderer vi, at det ikke er hensigtsmæssigt at afholde generalforsamling i P+ den 16. april. Der er endnu ikke fastsat en ny dato for generalforsamlingen.

31. marts 2020, kl. 09:39

Desværre er vi nødt til at aflyse generalforsamlingen den 16. april pga. situationen omkring COVID-19. Vi vurderer, det er det rigtige at gøre på et tidspunkt, hvor myndighedernes retningslinjer forbyder forsamlinger over 10 personer til og med den 13. april 2020. Regeringen har desuden den 30. marts tilkendegivet, at man forventer en gradvis åbning af samfundet. Det harmonerer ikke med at samle de mere end 500 tilmeldte medlemmer til generalforsamling allerede den 16. april.

Myndighederne har givet tilladelse til, at generalforsamlinger kan afholdes op til 8 uger efter forsamlingsforbuddets ophør. 

Vi indkalder til en ny generalforsamling, så snart det er muligt. Vi beklager ulejligheden.

Hold øje med www.pplus.dk for mere information.

Hvis du allerede har tilmeldt dig eller afgivet fuldmagt til den aflyste generalforsamling

Både tilmeldinger og afgivne fuldmagter til generalforsamlingen den 16. april falder bort. Det vil sige, at du skal tilmelde dig igen, når vi indkalder til en ny generalforsamling. På samme måde skal du også afgive fuldmagt på ny i forbindelse med en ny generalforsamling.