IconNyheder / pressemeddelelser 

Omvalg til ny pensionsordning forsinket

Forsinkelse hos IT-leverandør betyder, at P+ først kan tilbyde omvalg til ny pensionsordning i 2023 og ikke fra sensommeren 2022 som planlagt.

19. september 2022, kl. 09:00


Det største omvalg i pensionskassens historie, hvor omkring 90.000 medlemmer tilbydes at vælge den nye fleksible pensionsordning P+ Livscyklus, er desværre blevet forsinket.

I juli måned blev ledelsen i P+ bekendt med, at leverandøren af de IT-systemer, som understøtter omvalgsprocessen, muligvis ikke kunne levere til tiden. Det er desværre efterfølgende blevet bekræftet.

”Det betyder, at vi først kan starte omvalgsprocessen i begyndelsen af 2023. Det er skuffende og meget utilfredsstillende. Efterfølgende har vi været i tæt dialog med leverandøren i forsøg på at sikre levering til tiden, men der er desværre ikke noget, P+ kan gøre for at sætte mere fart under processen,” siger Søren Kolbye Sørensen, administrerende direktør i P+.

Omvalget er en avanceret øvelse, der kræver, at alle systemer og leverandører spiller sammen, ligesom P+ som pensionskasse skal leve op til en lang række myndighedskrav, der sikrer, at omvalget går ordentligt til.

Forsinkelsen fra leverandørens side betyder, at de første medlemmer tilbydes omvalg i det nye år og ikke her i sensommeren, som det oprindeligt var planlagt. Er du blevet medlem af P+ efter 1. november 2021, har du allerede P+ Livscyklus og vil dermed ikke indgå i omvalget. I første omgang vil pensionister samt enkelte grupper i pensionskassen ikke blive tilbudt omvalg. Du får besked i e-Boks, når du har mulighed for at vælge om.

Du kan løbende holde dig opdateret om omvalget på vores omvalgssite her.