IconNyheder / pressemeddelelser 

Nem og hurtig adgang til digital lægehjælp

Som betalende medlem af P+ får du og din familie fremover adgang til lægekonsultationer via din mobiltelefon.

1. oktober 2021, kl. 06:56

Fra den 1. oktober kan du og din familie komme hurtigt og digitalt til lægen. P+ introducerer nemlig Online læge, der giver hele din husstand fri og ubegrænset adgang til lægekonsultationer via din mobiltelefon. Det fortæller medlems- og udviklingsdirektør i P+, Lene Mortensen:

”Som pensionskasse ønsker vi at være relevante for vores medlemmer igennem hele livet. Det vil vi blandt andet være ved at hjælpe med at sikre medlemmernes sundhed og tryghed i hverdagen. Derfor udvider vi nu vores sundhedstilbud ved at lancere Online læge, så man som medlem kan komme hurtigere til lægen – alle dage, året rundt. Ordningen bliver tilbudt i samarbejde med Eyr Medicals, der siden 2017 har gennemført over 150.000 konsultationer med en rigtig høj brugertilfredshed. Vi er glade for, at vores medlemmer nu også kan få glæde af deres store erfaring med at afholde lægekonsultationer på mobilen.”

En del af et bredt sundhedstilbud
Online læge er en udvidelse af P+’s eksisterende sundhedstilbud til betalende medlemmer, der bl.a. også omfatter Trivselslinjen og Sundhedskompasset. Det fortæller Lene Mortensen:

”Trivselslinjen er målrettet forbyggende hjælp til stress og mistrivsel, mens Sundhedskompasset kan hjælpe vores medlemmerne med at navigere i sundhedsvæsenet, hvis de bliver ramt af alvorlig sygdom. Vi har også en målrettet indsats, der kan hjælpe medlemmer med hjernerystelser hurtigere tilbage til hverdagen. Med lanceringen af Online læge har vi sammensat et bredt sundhedstilbud, der sammen med forsikringer og pensionsopsparing kan give vores medlemmer tryghed i hverdagen.”

Sådan kommer du i kontakt med Online lægen på få minutter
Den typiske ventetid hos Online lægen er kun 5-10 minutter. Og det tager kun få minutter at komme i gang.
Se, hvordan du benytter Online læge, og læs mere om, hvad du kan få hjælp til her.