IconNyheder / pressemeddelelser 

Min pension bliver mere brugervenlig

Den 1. juli åbner P+ op for en ny og mere brugervenlig medlemsportal.

25. maj 2020, kl. 08:01

Når du logger på Min pension efter den 1. juli, vil du blive mødt af en mere tidssvarende og brugervenlig medlemsportal. Det nye intuitive medlemsunivers er udviklet i samarbejde med en række specialister i kundeoplevelser og adfærdsdesign og vil i højere grad end tidligere give dig mulighed for at interagere med din pensionsordning.

Flere muligheder
Medlemsportalen rulles ud i etaper. Allerede fra den 1. juli kan medlemsportalen give dig et let og overskueligt overblik over din pensionsordning, og i løbet af det næste halve år vil du få mulighed for selv at lave beregninger på, hvordan du kan sætte din pensionsordning sammen.

Portalens funktionalitet vil løbende blive udviklet. Forventningen er bl.a., at du som medlem i fremtiden selv vil kunne justere og ændre i din pensionsordning via Min pension – uden at skulle i kontakt med en pensionsrådgiver.

Min pension er ikke tilgængelig frem til juli
For at komme i luften med den nye medlemsportal er Min pension lukket ned frem til juli. Vi beklager ulejligheden. Har du brug for dine pensionstal, mens Min pension er lukket, kan du finde dem på din pensionsoversigt, som du modtog i din e-Boks i marts.

Medlemssystemet opgraderes
I de seneste måneder har P+ desuden arbejdet på højtryk med at færdiggøre opgraderingen af vores medlemssystem, som er vores bagvedliggende IT-kernesystem. Opgraderingen bliver implementeret i midten af juni, og vi vil i denne forbindelse gøre vores absolut bedste for, at overgangen til det opgraderede medlemssystem bliver til så lidt gene som overhovedet muligt for vores medlemmer.

Vi må dog forvente, at overgangen til det opgraderede medlemssystem periodevis kan resultere i længere svartider på både mail- og telefonhenvendelser. Vi håber på medlemmernes forståelse og tålmodighed.