IconNyheder / pressemeddelelser 

Flot pris til vores engagerede medlemmer

P+ har vundet en pris for flest onlinedeltagere ved en generalforsamling i Danmark.

14. september 2023, kl. 09:00

Som medlemsejet pensionskasse er medlemsdialogen en hjørnesten for P+. Derfor er vi stolte af, at P+ har vundet en pris for flest onlinedeltagere ved en generalforsamling i Danmark.

Prisen blev uddelt af Euronext Securities, der i foråret afviklede omkring 250 digitale generalforsamlinger for nogle af de største danske virksomheder.

”Der ligger et særligt ansvar i at drive en medlemsejet organisation, og derfor er jeg glad for, at vores medlemmer engagerer sig. Det gør de både i det daglige og ved de årlige generalforsamlinger, som prisen fra Euronext Securities også er et udtryk for,” siger direktør i P+ Kåre Hahn Michelsen.

Udover at have flest onlinedeltagere, var generalforsamlingen i P+ også det største hybride arrangement af sin slags. Og det lover godt for medlemsdemokratiet i fremtiden.

”De seneste år har vores medlemmer taget generalforsamlingens digitale format til sig, og det giver os i højere grad mulighed for at nå ud til medlemmer i hele landet. På den måde understøtter den digitale deltagelse en bredere medlemsrepræsentation ved generalforsamlingerne, og det styrker i sidste ende medlemsdemokratiet i P+.”

P+’s generalforsamling i 2024 afholdes 3. april.