IconP+ Sundhed 

Online psykolog

Har du stress eller ondt i livet? Få hurtig hjælp, inden problemerne vokser sig for store.

Som en del af vores forebyggende sundhedstiltag har bidragsbetalende medlemmer af P+ fri adgang til online psykolog via mobiltelefonen.

Online psykolog skal, sammen med online læge, give medlemmerne mulighed for at komme tidligere i gang med at sætte ind over for både psykiske og fysiske skavanker. På den måde håber vi, at vi kan forhindre, at vores medlemmers psykiske og fysiske problemer vokser sig større – også i en travl hverdag.

Læs mere om P+'s forebyggende sundhedstiltag her.

Forebyg og afhjælp stress og mistrivsel med online psykolog
Et godt mentalt helbred er afgørende for ens trivsel, men akademikere føler sig i stigende grad ramt af stress og mistrivsel. I P+ er online psykolog derfor en del af vores forebyggende sundhedstiltag. Det betyder, at du kan få hurtig hjælp, inden problemerne vokser sig for store.

Autoriserede og erfarne psykologer sidder klar med professionel rådgivning og behandling af f.eks. stress, mistrivsel, søvnforstyrrelser, depression, angst, sorg og problemer i parforhold eller familien.

Se en kort introduktion til online psykolog

Kort ventetid, lang åbningstid – året rundt
Online psykolog er åben alle dage, året rundt. Og du kan ofte bestille tid til en samtale samme dag.

OBS: Husk at melde afbud, hvis du ikke skal bruge din tid, så andre kan få glæde af den.

Du kan kontakte online psykolog:
Hverdage mellem kl. 08.00 - 22.00 
Weekend og helligdage mellem kl. 08.00 - 18.00 

Online psykolog tilbydes i samarbejde med sundhedsappen Hejdoktor.dk

Sådan får du adgang til online psykolog
1. Download appen Hejdoktor.dk fra App store eller Google Play
2. Log ind med dit MitID eller NemID.
3. Klik på Profil og menupunktet ’Abonnement’.
4. Vælg ”P+ Pension” på listen og tryk ’Tilmeld’.
5. Du er nu klar til at bruge online psykolog.

Se guide til opsætning af online psykolog på din mobil
Sådan tilknytter du børn under 18 år til din profil
Sådan giver du din partner og børn over 18 år adgang til online psykolog

Husk også online læge
En online læge gør det let at få hjælp, når du har brug for det. Online lægen er en del af P+’s forebyggende sundhedstiltag og kan give lægefaglig rådgivning, udskrive recepter og henvise til yderligere behandling. Det giver tryghed for dig og din familie – både til daglig og i ferien. Læs mere om online læge her.

Online psykolog tilbydes i samarbejde med sundhedsappen Hejdoktor.dk, der er Danmarks førende leverandør af online sundhedsydelser. 

Ja. Al trafik på Hejdoktor.dk bliver krypteret og overholder altid Sundhedsstyrelsens krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. Læs mere om Hejdoktors sikkerhedspolitik. P+ har kun adgang til data i samlet og anonymiseret form for hele medlemsbasen og udelukkende til statistiske formål.

Det er kun lægerne og psykologerne hos Hejdoktor, som har adgang til dine journaloplysninger.

Ja. Online psykologen dækker dig, en samlever samt alle husstandens hjemmeboende børn – både biologiske og eventuelt sammenbragte. Du skal tilføje husstandens børn under 18 år til din profil, mens en eventuel samlever og børn over 18 år inviteres til deres egen profil.
Sådan tilknytter du børn under 18 år til din profil
Sådan giver du din partner og hjemmeboende børn over 18 år adgang til online læge

P+ yder ikke teknisk support vedrørende brugen af online psykolog og Hejdoktor-appen. Ved nedbrud, tekniske fejl eller spørgsmål af ikke sundhedsfaglig karakter skal du kontakte Hejdoktors supportteam direkte via kontakt@Hejdoktor.dk. Supporten har åben mandag-fredag fra 7-24.

Ja. Hejdoktor er testet i nyeste version af Chrome, Firefox, Edge og Safari. Du kan f.eks. benytte en browser, hvis din mobiltelefon ikke understøtter App store eller Google Play. Du kan logge på her
Husk at klikke på Profil og vælge P+ Pension under Abonnement første gang du logger på.

Læs mere om teknisk hjælp til videokonsultationer i Hejdoktors videoguide.

Gennem de seneste fem år er antallet af invalidepensionister i P+ vokset med 20 pct. Den udvikling kan vi ikke sidde overhørig. Hverken ud fra et menneskeligt eller et økonomisk perspektiv.

Derfor har vi iværksat en række forebyggende sundhedsstiltag, som skal være med til at vende udviklingen.

Online psykolog indgår, sammen med online læge, i vores forebyggende sundhedstiltag og giver alle bidragsbetalende medlemmer mulighed for at komme tidligere i gang med at sætte ind over for både psykiske og fysiske skavanker.

På den måde håber vi, at vi kan forhindre, at vores medlemmers psykiske og fysiske problemerne vokser sig så store, at de risikerer at ende som invalidepensionister.

Hvis vi kan forhindre, at bare et enkelt medlem bliver varigt invalid om året, er hele vores forebyggende indsats finansieret. Og mere til. Til gavn for både den enkelte og for fællesskabet, så der går flest muligt penge til medlemmernes pensioner.

Du kan læse mere om vores forebyggende sundhedstiltag her.