Medlemsmøde om ejendomsporteføljen 8. december

På den seneste generalforsamling støttede bestyrelsen et medlemsforslag om at udarbejde en redegørelse for ejendomsporteføljen.

På medlemsmødet den 8. december fremlægger vi redegørelsen samt resultatet af vores seneste lejertilfredshedsundersøgelse.  Herefter vil der være mulighed for dialog om redegørelsen og fremtiden for ejendomsporteføljen generelt.

På mødet deltager administrerende direktør Søren Kolbye Sørensen, investeringsdirektør Kåre Hahn Michelsen og Head of Asset Management Morten Østrup Møller.

Tilmeld dig arrangementet her.
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på e-mail. På dagen for mødet sender vi en mail til dig med et direkte link til medlemsmødet.

Har du spørgsmål under webinaret?
Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret via e-mail.  Har du allerede spørgsmål nu, er du velkommen til at sende dem på forhånd til webinar@pplus.dk. Vi forsøger at besvare så mange spørgsmål som muligt undervejs i webinaret.

Husk at vi ikke kan yde personlig rådgivning under webinaret, og vi fraråder, at du indsender personlig information. Ønsker du personlig rådgivning, kan du i stedet kontakte os på telefon 38 18 87 00 eller skrive en besked til os via vores kontaktside.

Er du forhindre i at deltage, når vi sender live?
Hvis du er forhindret i at se webinaret, når det bliver sendt live, har du mulighed for at se en optaget udgave af det i vores webinararkiv. Optagelsen vil være tilgængelig dagen efter afviklingen af mødet.