Icon

Omvalg til ny pensionsordning Regulativ 2019

Som medlem af P+ på regulativ 2019 har du nu mulighed for at vælge om til den mere fleksible pensionsordning P+ Livscyklus. På siden her kan du læse mere om omvalget og P+ Livscyklus.

Forstå P+ Livscyklus
på 3 minutter

P+ Livscyklus er en ny fleksibel pensionsordning til dig, der ønsker flere muligheder og øget valgfrihed. Du kan fx skrue op og ned for både risiko og forsikringsdækninger.

Medlemschef i P+ Charlotte Lyhne fortæller kort om P+ Livscyklus i filmen her:

Er P+ Livscyklus noget for dig?


Du kan bedst selv vurdere, om det er din nuværende ordning eller P+ Livscyklus, der passer bedst til dig. Det afhænger blandt andet af din familiesituation, risikovillighed og øvrige økonomi. På Min pension kan du på baggrund af dine egne tal se, hvad et skift til P+ Livscyklus vil betyde for dig. Her kan du også vælge at skifte pensionsordning til P+ Livscyklus. Tag stilling her.

Husk at træffe dit valg inden for en måned, efter du har modtaget tilbuddet om omvalg til P+ Livscyklus i din e-Boks.
Webinar om
P+ Livscyklus

Er du i tvivl om den nye pensionsordning P+ Livscyklus er noget for dig? Så er der hjælp at hente på vores webinar, som er målrettet dig, der er medlem af P+ på Regulativ 2019.

Webinaret vil gøre dig klogere på, hvad et skift fra din nuværende ordning til P+ Livscyklus vil betyde for dig.

Se eller gense webinaret her.

Har du styr på din pension og dine forsikringer?

Når det gælder pension, har mange flere spørgsmål end svar. For at klæde dig bedst muligt på til omvalget, har vi derfor lavet to korte film, der giver en grundlæggende introduktion til din pension og dine forsikringer som medlem af P+. 

Se med her.