Icon

Omvalg til ny pensionsordning

Som medlem af P+ på et af de ældre DIP- eller JØP-regulativer har du nu mulighed for at vælge om til den mere fleksible pensionsordning P+ Livscyklus. På siden her kan du læse mere om omvalget og P+ Livscyklus.

Er P+ Livscyklus noget for dig?

Hvis du tror, at P+ Livscyklus kan være noget for dig, vil vi bede dig om at kontakte os – så sender vi dig noget materiale, hvor du kan sammenligne P+ Livscyklus med din nuværende ordning ud fra dine egne tal. Bagefter kan vi gennemgå forskellen på de to ordninger over telefonen, så du bliver klædt på til at vurdere, om det er P+ Livscyklus eller din nuværende ordning, der passer bedst til dig.

Husk at ringe til os senest 2 uger efter, du har fået brev fra os i e-Boks.


Webinar om
P+ Livscyklus

Er du i tvivl om den nye pensionsordning P+ Livscyklus er noget for dig?

Så er der hjælp at hente på vores webinar, der vil gøre dig klogere på, hvad et skifte til P+ Livscyklus vil betyde for dig.

Webinaret er målrettet dig, der er medlem af P+ på et af de ældre DIP- eller JØP-regulativer.

Se webinaret her.
Forstå P+ Livscyklus
på 3 minutter

P+ Livscyklus er en ny fleksibel pensionsordning til dig, der ønsker flere muligheder og øget valgfrihed. Du kan fx skrue op og ned for både risiko og forsikringsdækninger, ligesom du har mulighed for at tilvælge ekstra fokus på bæredygtighed.

Hør medlemschef i P+ Charlotte Lyhne fortælle kort om P+ Livscyklus i filmen her:


Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

P+ tager højde for negative bæredygtighedsvirkninger og bæredygtighedsrisici samt bidrager til at fremme miljømæssige og sociale karakteristika. Læs mere her.