Icon

Omvalg i P+

I 2023 tilbydes størstedelen af P+'s medlemmer at vælge om til den mere fleksible pensionsordning P+ Livscyklus i det største omvalg i pensionskassens historie. På siden her kan du løbende læse mere om omvalget og P+ Livscyklus.

Omvalget er godt i gang


Som medlem skal du selv vurdere, om det er din nuværende ordning eller P+ Livscyklus, der passer dig bedst. Derfor er det vigtigt, at du forholder sig til dit omvalg på Min pension, når du modtager tilbuddet i e-Boks. De medlemmer, der har forholdt sig til omvalget, oplever det som både nemt og overskueligt. Læs mere herForstå P+ Livscyklus
på 3 minutter

P+ Livscyklus er en ny fleksibel pensionsordning til dig, der ønsker flere muligheder og øget valgfrihed. Du kan fx skrue op og ned for både risiko og forsikringsdækninger, ligesom du har mulighed for at tilvælge ekstra fokus på bæredygtighed.

Hør medlemschef i P+ Charlotte Lyhne fortælle kort om P+ Livscyklus i filmen her:


"Omvalget var nemt at gå til. I flowet indgik der en række beregningseksempler, hvor jeg sort på hvidt kunne se, hvad et omvalg ville betyde for min opsparing og min udbetalingsprofil. Det fungerede godt og gjorde omvalget meget overskueligt.”

                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    P+-medlem, Anne Jørgensen Petersen
                                                                                                                                                                       Læs mere her.


Målrettede webinarer om P+ Livscyklus

Hvis du er i tvivl om dit omvalg, er der hjælp at hente på de webinarer, som vi afholder i forbindelse med omvalget.

Webinarerne målrettes din eksisterende pensionsordning i P+, og vil gøre dig klogere på, hvad et skift til P+ Livscyklus vil betyde for dig.

Du vil blive inviteret til et webinar, når du får mulighed for at vælge P+ Livscyklus.

 


 

Har du styr på din pension og dine forsikringer?

Når det gælder pension, har mange flere spørgsmål end svar. For at klæde dig bedst muligt på til omvalget, har vi derfor lavet to korte film, der giver en grundlæggende introduktion til din pension og dine forsikringer som medlem af P+. 

Se med her.

 


 

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

P+ tager højde for negative bæredygtighedsvirkninger og bæredygtighedsrisici samt bidrager til at fremme miljømæssige og sociale karakteristika. Læs mere her.