IconOm os 

Louis Klifoth

Investment Analyst i P+

Der kan være mange veje til en karriere i P+. For Louis var det et studiejob samt hjerne og hjerte for investering.

Louis begyndte hos os som studentermedhjælper i 2018 og landede efter endt studie en fast stilling som Investment Analyst. Her fortæller han om jobbet, kulturen og mulighederne hos P+.

Beskriv dine arbejdsopgaver i en sætning
Jeg analyserer potentielle investeringer og rapporterer på eksisterende porteføljer.

 

Hvad fik dig til at søge job hos P+?
Jeg begyndte hos P+ som studentermedhjælper i investeringsafdelingen i februar 2018. Jeg søgte hertil, fordi jeg ønskede et studiejob, hvor jeg fik lov at være med i front office og følge investeringsprocesser indgående og bredt. Det er ikke nemt at finde den slags studierelevante job. I juni 2020 blev jeg færdig med mit studie og er glad for at have fået muligheden for en fastansættelse hos P+.

Hvilke muligheder for udvikling får du her?
Jeg har lært en masse fagligt om investering og pensionsbranchen, men også om arbejdsrelationer og at tage ansvar. Allerede som studentermedhjælper fik jeg lov til at løse opgaver på egen hånd og tage ansvar for, hvordan jeg skaber værdi for teamet. Der er også mulighed for at udvikle sig inden for andre aspekter af investerings- og pensionsfeltet. Jeg har selv tidligere været omkring en anden afdeling i en periode, og jeg kender til flere kolleger, der prøver kræfter med forskellige afdelinger og opgaver inden for P+.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos P+?
Der er travlt, men du kan altid spørge en kollega til råds eller bede om hjælp, hvis du har brug for det. Der er stor fleksibilitet i forhold til, hvordan og hvornår du løser dine opgaver, så længe du når det, du skal. Det er ok at begå fejl, men man skal sørge for at lære af dem. 

Hvad er det bedste ved dit job?
P+ er en god mulighed for mig for at arbejde bredt med investeringer. Jeg får lov at arbejde med mange forskellige aktivklasser, fx alternative investeringer som infrastruktur og ejendomme, der bliver mere og mere relevant. 

Hvad vil du give af råd til andre, der overvejer at søge til P+?
Du skal søge til P+, hvis du er villig til at tage ansvar og skabe værdi. Du skal være alsidig og klar til at hjælpe andre. Til gengæld får du en arbejdsplads og et job, der understøtter og udvikler dine faglige og personlige kompetencer, og du får gode relationer internt.